Het is een chelaatvormige vloeibare kalium die de beschikbaarheid van kalium vergemakkelijkt. Omdat het volledig oplosbaar is, is de toepassing zeer snel en wordt het onmiddellijk door de plant opgenomen.
Het verbetert de organoleptische kwaliteit van fruit, groenten en industriële gewassen, evenals de kleur van de bloemen van sierplanten. Toegepast aan het einde van de vegetatieve fase (voor de oogst) versnelt het de rijping, verhoogt het de weerstand tegen droogte en klimatologische tegenslagen. De aanwezigheid van een adequate dosis chelerend middel garandeert de totale beschikbaarheid van kalium, ongeacht de kwaliteit van het water dat wordt gebruikt voor bladtoepassingen en fertirigatiebehandelingen.
SKU:n/v
Grootte:1000 LITER, 20 LITER, 5 LITER
Mengsel van additieven, kruiden en specerijen voor de vervaardiging van het niet door warmte behandelde vleesproduct genaamd "Salchichón" of "Chorizo blanco" van kwaliteit "Extra", vervaardigd met langzame rijpingstechnieken (temperatuur van 6 tot 12ºC en een initiële RV van 78 tot 86%). Formaat: zak van 4 kg